Kontakt

Blok 37, Novi Beograd
Beograd

Who See nastup Beograd
Edo Majka, Who See, Bege Fank, Rouzi…

Deveti po redu, 2Hot4Stage Fest predstavlja najprepoznatljivije regionalno okupljanje umetnika objedinjenih oko Hip Hop delatnosti na jednom mestu!

Od 31. marta do 2. aprila u Luki Beograd možete uživati u muzičkim nastupima, plesnim betlovima, graffiti izložbama i takmičenjima, MC open mic nastupima, beatmaking takmičenju, DJ sesijama, sneakerhead izložbama, bazaru, tribinama, radionicama i još mnogo toga!

Evolucija kao ovogodišnji lajt motiv, podstaći će pozitivne promene u formatu festivala i pozvati na sve dobre strane savremenog modernog društva. Potrudićemo se da ispratimo trendove koji su čisti i suštinski dobri i na taj način podmladićemo sastav izvođača, angažovanih umetnika, ali i samog programa aktivacija.

Pored toga, “Evolucija, ne Revolucija” ukazaće, između ostalog, na važnost lične promene svakog pojedinca za opšti boljitak i polazne tačke svakog napretka društva i pokreta.

Jedan od poslednjih pravih, a aktivnih MC-eva na sceni: vrlo originalan, angažovan na mnogim poljima i apsolutno dobar! @begefank je DJ, reper, pisac, a na music night-u i domaćin!

Legenda balkanske Hip Hop scene, @edomaajka.official nastupaće prve večeri 2Hot4Stage festivala! Na bini će se pojaviti i najbolji crnogorski rap sastav svih vremena, Who See! 

Kompletan spisak takmičenja i vrednost kotizacija možete naći na 2Hot4Stage instagram nalogu. Pored vrednih robnih nagrada, ručno pravljenih trofeja, tu su i nagrade u kešu i vaučer u robi!

Karte su u prodaji na sledećim mestima:

Share:

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *